GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari
GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Geyik & Sohbet

Türkiye'nin her yerinden giren kullanıcıların bulunduğu sohbet odalarına bağlanıp, Keyifli ve kaliteli olarak ücretsiz Geyik yapabilirsiniz! Üye olmadan, şimdi rumuz belirleyip Sohbet'e Katılabilirsiniz.

Bedava Görüntülü Sohbet

Bedava Görüntülü Sohbet

Bilim kurgu, televizyon bile yaygın olarak kabul gören bir ev teknolojisi olmadığı için bu kavramla doludur. HG Wells'in romanları gibi klasiklerde ve Metropolis ve Just Imagine gibi erken sinematik klasiklerde görüntülü sohbet özelliği yer aldı .

Teknoloji 1940'ların sonlarına kadar denenmiş olsa da, 1990'ların sonuna kadar bu teknoloji pratik, uygun fiyatlı ve aslında kullanımı kolay değildi. Telefon şirketleri 1970'lerin başlarında işletmelere görüntülü konferans ve diğer görüntülü sohbet teknolojileri sunarken, video ve ses kalitesi zayıf ve sınırlı, hatlar düşüyor ve kamera ekipmanı kabul edilemez derecede rahatsız edici .

Günlük yaşamın bir parçası haline gelen çoğu teknoloji gibi, üretilmesi pratik olan ve nihayetinde de uygun fiyatlı bir şeyden ortaya çıktı. Bir zamanlar video kaydeden kameraların olağanüstü derecede pahalı olduğu yerlerde, artık telefonlardan, bilgisayarlardan ve oyun konsollarından HD ön uçlarına ve televizyonlara kadar her şey, film stüdyolarının on yıl öncesine göre daha güçlü ve yüksek kalitede küçük iğne deliği kameralarına sahip.

Bu sayede, modern teknoloji savunucuları çok çeşitli görüntülü sohbet araçlarının tadını çıkarabilir. AIM, ICQ ve MSN gibi anlık mesajlaşma programları, sohbet odası işlevleri için uzun zamandır video özellikleri sunmuş ve Skype gibi özel canlı video ve sesli sohbet uygulamaları 2003'ten beri de popülerdir.

Son yıllarda, şimdi AJAX, Flash ve HTML 5 gibi şeyler sayesinde web deneyiminin kendisi daha sofistike hale geldi, ücretsiz görüntülü sohbet web siteleri son derece popüler ve Sohbet olarak bilinen rastgele web kamerası sohbet sistemi gibi çok çeşitli nişlere hizmet ediyor Kullanıcıların aynı sunucudaki milyonlarca yabancıya rastgele bağlanmasına ve üzüntü verici bir şey görmesine veya yeni bir arkadaş edinmesine izin veren rulet tamamen mümkündür.

Bununla birlikte, Chat Roulette gibi programların web ön uç özelliği, canlı görüntülü sohbeti daha kullanışlı veya pratik bir şekilde sunmak için uyarlanmaktadır. Birçok web sitesi, Skype gibi programları kullanamayan kullanıcılara izin veren, ya da sadece nadir durumlarda bu tür özellikleri çalıştırması gereken kullanıcıların ağır uygulamalar ve destekleyecek çerçeveler yüklemeden gittikçe daha popüler hale geldiği, ücretsiz görüntülü sohbet aracı haline geldi. onlar.

Bu web tabanlı ücretsiz görüntülü sohbet hizmetlerinin bir başka kullanışlı özelliği, daha ağır uygulama tabanlı görüntülü sohbet araçlarını desteklemeyen birkaç platform, konsol ve mobil cihaz kaldığı için daha fazla cihazın bunları destekleyebilmesidir. özelliği sayesinde daha geniş bir platform yelpazesinde daha fazla kullanıcı bağlanabilir.

Gelecekte, birkaç geliştirici ücretsiz görüntülü sohbet web uygulamalarının çapraz ağ sohbetini bile destekleyebileceğini, bir kullanıcının web sitesinde oturum açmasına ve örneğin bir Skype kullanıcısıyla veya bir kablo kullanarak görüntülü telefon arayanla sohbet edebileceğini duyurdu. hizmetin HD ön ucu.

Bir toplum olarak geriye baktığımızda, geleceğin sinsi bir şey olduğunu, bir gün geldiğini ilan etmediğini, meleklerin dünya üzerindeki görkemli inişini boğduğunu görmek ilginç. Kişi, geçmişin gizemli ve çekici teknolojik harikalarının aslında burada ve şimdi var olduğunu görmek için "modern teknolojinin" sadece bir parçası olarak neyin kabul edildiğine bakmak zorundadır.

Aramalar: Ücretsiz görüntülü sohbet, Rastgele görüntülü sohbet, Amerika görüntülü sohbet, Omegla sohbet, Dul görüntülü sohbet, Gece sohbet, Kameralı şov siteleri, 18 sohbet odaları kameralı

Çevrim içi Sohbet

Çevrim içi Sohbet

Çevrimiçi Sohbet Nedir? Çevrimiçi sohbet, internet aracılığıyla gerçekl…

Geveze Sohbet

Geveze Sohbet

Geveze Sohbet Nedir? Geveze sohbet, çok fazla konuşan kişiler tarafından ger…

Sohbet Siteleri

Sohbet Siteleri

Sohbet ve Sohbet Siteleri Online Dünyanın Yeni Sosyal Alanı Teknolojinin ge…

GeyikTR Sohbet Siteleri

GeyikTR.Net Ailesi Olarak Dini Dil, Irk Olmaksızın Özgürce ve Güvenli Sohbet Etmeniz İçin Tasarlanmış İslam Sohbet siteleridir.

Mobil Sohbet Siteleri

GeyikTR.Net Sohbet Siteleri Ailesi Olarak Sohbet Siteleri Sitemizde Siz Değerli Kullanıcılarımıza Güzel Ortamlar Sunmak İçin Kurduğumuz Sitemize Hepiniz Davet Ediyoruz

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Ücretsiz Çevrim içi Sohbet

GeyikTR.Net, çevrimiçi sohbetler için birçok Ücretsiz Sohbet Odasına sahiptir. Sohbet Siteleri ve Sohbet Odalari Alternatifleri, Ülke sohbet Odaları, ABD, Avrupa, Rusça, Hint Sohbet odaları ve yerel sohbet odaları, Genç sohbeti, Kız sohbeti. Rastgele Sohbet web sitemiz herkes için ücretsizdir. Doğru yerde doğru insanlarla konuşun. Anonim dostları gerçek sosyal arkadaşlara dönüştürmek size kalmış. gerçek ilişkilere sanal ilişkiler.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

Özel Sohbet Odaları

Rastgele sohbet odamızda % 100 özel konuşma, bilinmeyen bir yabancıyla eşleşmenize olanak tanır ve yabancılarla tüm sohbetler tamamen özel bir ortamda gerçekleşir. Rastgele sohbetler sırasında kimliğinizi açıklamanıza gerek yoktur. Tüm Yabancı Bağlantılar anonimdir ve özgürce konuşabilir, Duygularınızı paylaşabilirsiniz. Diğer yabancılara bilinmeyen Yabancı olarak kalmanız sizin sorumluluğunuzdadır.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

mirc indir

İyi bir sohbet deneyimi için Türkçe mirc programı tam size göre

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

sohbet ekle

Size kendi sitenize bedava sohbet odasına eklemek için kodu alın.

GeyikTR - Sohbet, Chat, Sohbet Siteleri, Chat odalari

mobil sohbet

Uygulamayı cihazınıza indirip sohbete başlayın.